18 mai 2006

Tappev elu puudus

Eino, tegelikult on lood üsna jubedad. Uskumatult palju asju on vaja saavutada veelgi uskumatumalt lühema aja jooksul. Totaalne väsimus ja tüdimus kõigest tehtavast ei tule loomulikult abiks. Ja et suurem osa tegevusi on tegelikult millegi kirjutamisega seotud, siis on blogimine kah kõrvale jäämas... Nii et aadrilaskmine jätkub minugipoolest.

Uskumatud pole muidugi mitte ainult need viimased päevad enne puhkamist ja (loodetavasti) massiivset kogust päiksepaistet. Uskumatu on samuti kõik see, mis toimub seinadest väljapool. No näiteks muutus keset päeva muidugi igati kobakas kvartal väikeseks saarekeseks keset tallinna linna, mida igast servast kärestikulised jõesängid ümbritsesid.

Uskumatud on ka kuuldused elust kloostri taga ja ees, kuigijah, ühtedel on kas liiga hea vastupanuvõime või liiga hell süda ;) Ja uskumatu on see, et vähem kui 24 tunni pärast on ümberringi ligi kolmkümmend varjus ning campari on miski, mida mahlaga täiesti iseenesestmõistetavalt segatakse.

Noja kõige uskumatum on aja mõttetu tormamine, hommikust õhtusse, päevast nädalasse, aastast... ootavad ja pingutavad inimesed ümberringi, justkui muudmoodi ei saakski. Võibolla siis ei saagi :)

Aga seni, läheb vaatab, kuhu see greebo siis lippaski. Äkki tahab värsket kala või miskit... Äkki lubab naca kasukat sügada ;)

Elage hästi, õed :)

Kommentaare ei ole: