07 mai 2007

Good news everyone!

Keegi Puls'i nimeline õlletootja on hakkama saanud meeõllega, mis ei maitsegi nagu mööblipoleerimise vahend (teate küll, nõuka ajal müüdi)(erinevalt meie kaubandusvõrgus pakutavatest teistest meeõlledest). Imepeene meemaitsega õlle on, keele viib alla (ja pärast üles tagasi)(järgmise lonksu järele mõistagi).

Ju on kohalikel mesimummudel parem linnupiim kui mujal maamunal. Eelista Eestimaist. Figiki vannabee'dele.

p.s. kui kellegil tekkis sulgude kohta imestamist, siis selle kohta käib väljend "it takes two".

p.p.s. mina pole selle õlle reklaami telekast näinud, kas on lootust, et tegemist on esimese tootega, mis on müügil enne reklaami?

3 kommentaari:

Turbotigu ütles ...

Ma pole seda isegi poes näinud. Aga noh, viimasel ajal ei näegi poes eriti alkoholi, kõik parem kraam on peitu pandud.

oliüks ütles ...

Maitse üle ei vaielda, kaklusekoht pigem. Miski hetk ostsime prooviks seda üllitist. Mul oli kurk haige aga õlut tahtsin juua ning see tundus kuidagi kompromisslahendusena ;) Kinnitust sai asjaolu, et kui rohud meeldiva maitsega oleks, siis nad ei toimiks. Suure surmaga sain selle õlle joodud ja kurk ei julgenud pärast seda enam jupp aega valutada. Mine sa tea, mida järgmiseks sisse kallatakse muidu...

Ütleme nii, et järgmise kurguvalu korral eelistan seda kurku pihustatavat taruvaiguõudust.

Allar ütles ...

Või siis teisipidi järeldus - kurguvaluga ei tohi õllet juua. Maitseretseptorid on hajevil, ärritatud ning ei anna objektiivset pilti tarbitavast märjukesest :)

Aga muidu tuleb tuttav ette, ostin ühe inglise meeõlle samal ajendil. Too ka ei maitsenud mitte üks põrm. Peab vist uuesti proovima.